Pravidlá a spôsob

ochrany osobných údajov

Máme radosť z Vašej návštevy našich stránok. Ochranu osobných údajov berieme veľmi vážne. Je pre nás veľmi dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané prostredníctvom našich webových stránok sú spracovávané v súlade so zákonom č.122/2013 Z.z. (ďalej len zákon o ochrane osobných údajov). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

-----------

Prevádzkovateľom stránok www.nemcinovo.sk je spoločnosť:

POINT TO POINT, s.r.o., Robotnícka 4708/25, 921 01 Piešťany, Slovenská Republika

IČO: 44 941 056, IČ DPH: SK202882235

 

Prevázdkovateľ rešpektuje Vaše právo na súkromie a právo na ochranu osobných údajov. Zároveň sa zaväzuje ochrániť všetky získané osobné údaje a postupovať v súlade s platným zákonom č.122/2013 Z.z.

 

Užívateľ berie na vedomie, že prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať, zhormažďovať a sledovať osobné údaje jednotlivých užívateľov pre vlastné potreby, t.j. predovšetkým za účelom poskytovania služieb, pre marketingové a štatistické účely alebo za účelom skvalitňovania služieb.

 

Tieto pravidlá a spôsob ochrany osobných údajov platia pre všetky naše webové lokality a domény. Naše webové stránky môžu obsahovať prepojenia na nezávislé webové lokality, ktoré nepodliehajú našej kontrole a ani tam neplatia naše pravidlá a spôsob ochrany osobných údajov. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z tohto dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán.

 

Aké údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, kontaktné formuláre. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, priezvisko, e-mail, telefón. Ak máte záujem vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k Vašej osobe, radi Vám ich na požiadanie poskytneme písomne.

 

Ako s osobnými údajmi nakladáme:

Prístup k informáciám má len prevádzkovateľ webu nemcinovo.sk

Veľmi nám záleží na tom, aby sme sa nedopúšťali spamovania.

Všetky správy, ktoré rozposielame sú opatrené odkazom pre odhlásenie.

Pokiaľ správy od nás nechcete ďalej dostávať, použite, prosím, odhlasovacie odkazy alebo nám napíšte e-mailom na adresu nemcinovo@nemcinovo.sk a my Vás obratom odhlásime.

 

Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek otázky, pripomienky, podnety, napíšte nám na adresu našej firmy.

 

POINT TO POINT, s.r.o.

Robotnícka 4708/25

921 01 Piešťany

 

Web: www.nemcinovo.sk

E-mail: nemcinovo@nemcinovo.sk