Váš eBook zdarma

Ako sa naučiť nemčinu ľahšie, rýchlejšie a s výsledkami

44 tipov, o ktorých MUSÍTE vedieť

 

Vaše údaje sú 100% v bezpečí. 

Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Ochrana osobných údajov

Jedinečný eBook, ktorý by ste nemali premeškať!

Teraz  na stiahnutie ZDARMA len na obmedzenú dobu.

Viete, aké techniky sa dajú použiť, aby ste sa ľahšie naučili nemčinu?

Ako sa ľahšie naučiť slovíčka?

Ako sa naučiť hovoriť v nemčine?

Ako sa naučiť porozumieť?

Ako sa naučiť písať po nemecky?

eBook vytvorený praxou

Dôležité

E-book je rozosielaný automaticky a dorazí k Vám max. do 10 minút.

Pokiaľ sa tak nestane:

Prosím, skontrolujte svoj SPAM priečinok.

Ak používate gmail, prosím skontrolujte záložku Propagácia. Správu presuňte z tejto zložky do zložky Hlavné. Inak Vám gmail nebude doručovať ďalšie emaily z našej adresy do hlavnej schránky.

Ak Vám eBook neprišiel v priebehu niekoľkých minút a nenachádza sa ani v spam priečinku, kontaktujte ma prosím. E-book Vám opätovne prepošlem.

Zaraďte si adresu nemcinovo@nemcinovo.sk do Vášho e-mail zoznamu známych odosielateľov, aby sa Vám nikdy žiadna správa z Nemčinova nestratila.

Ďakujem!

Čo o eBooku hovoria čitatelia

Tento E-book ma skutočne pozitívne prekvapil po všetkých stránkach. Rozsahovo som určite nečakal takéto spracovanie. Zvyčajne sú E-booky stručne spravené, ale toto je kvalitne a rozsiahle prepracované. Našiel som tam pre mňa užitočné informácie, ktoré určite na sebe vyskúšam. Doporučujem si stiahnuť!

Peter L.Grafik

Konečne niekto napísal návod, ako sa naučiť nemčinu. Ebook som zhltla na posedenie. Obsahuje veľmi dobré praktické informácie. Už som s nimi začala pracovať. Myslím, že mi to veľmi pomôže zlepšiť moju terajšiu nemčinu.

Eva P.Zdravotná sestra

Už dlho sa plánujem začať opäť učiť nemčinu, no nemám čas sa prihlásiť na kurz. Preto som privítal tento ebook. Našiel som v ňom, čo som potreboval. Konečne mi niekto povedal, ako sa mám nemčinu učiť. Sú tam konkrétne doporučenia. Myslím si, že si každý v ňom to svoje nájde. Ako ja:-)

Tomáš Z.Masér

Chcem sa stať súčasťou Nemčinova a konečne sa naučiť po nemecky

Vaše údaje sú 100% v bezpečí. 

Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Ochrana osobných údajov

Kontakt

E-mail

andrea@nemcinovo.sk

Facebook

https://www.facebook.com/Nemcinovo/